врв
Image Alt

SHOP2

BeautyHub вредносен e-ваучер

1,000ден4,000ден

BeautyHub вредносен e-ваучер за подарок

Исчисти
Категорија:

Опис

Подарете им на пријателите и најблиските BeautyHub вредносен е-ваучер со кој ќе можат тие самите да одберат и да купат квалитетни производи за нега на лице кои одговараат на сите типови кожа.

Вредносниот е-ваучер можете да го испратите директно на e-mail адресата на личноста за која е наменет, или пак на вашата e-mail адреса за понатамошно испраќање. Уникатниот код за ваучер со вредност може да се искористи само еднаш по корисник, во рок од 90 дена. Изберете ваучер од 1000, 2000, 3000 или 4000 денари и израдувајте ги најблиските.

Забелешка:

Доколку нарачката е повисока од вредноста на ваучерот, истиот ќе биде целосно искористен, но ако нарачката е пониска од ваучерот, не постои можност неискористениот износ да се врати назад ниту кон уплаќачот ниту кон корисникот на ваучерот. Не постои можност за праќање печатени вредносни ваучери, ваучерите се праќаат исклучиво на назначената e-mail адреса. Ваучерот не може да се користи во комбинација со други купони.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password