врв

Користењето производи со ферментирани состојки е огромен тренд особено присутен во K-beauty производите. Со ферментација како процес кој интензивно се користи и во козметичката индустрија одредени состојки се комбинираат и се ставаат во посебни услови во кои немаат допир со

 Pyunkang Yul е линија за нега на лице создадена од реномираниот Pyunkang центар за источна медицина, каде долги години наназад се третираат атопични кожни состојби.Pyunkang Yul производите се направени врз основа на идејата за „минималистичка убавина“.  Содржат минимален број на

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password