врв

Акните се едни од најчестите хронични инфламаторни состојби на лојните жлезди кои се јавуваат во различни периоди од животот, најчесто во пубертетот. Наједноставно кажано, акни се појавуваат кога маснотијата која се лачи од лојните жлезди комбинирана со мртвите кератински клетки

Во зимскиот период нашата кожа е изложена на различни негативни влијанија кои можат да доведат до сушење, пукање и иритација. За да се одржи кожата влажна, мека и здрава во зимскиот период, потребна e дополнителна нега. Разговаравме со Др. Искра Петровска

 Почнувате со редовна нега на лице и сакате да направите основна рутина, но не знаете од каде да почнете. Наша препорака е да почнете од наједноставната рутина од само 3 основни чекори која ќе ви обезбеди основна хидратација. Правењето рутина за

 Pyunkang Yul е линија за нега на лице создадена од реномираниот Pyunkang центар за источна медицина, каде долги години наназад се третираат атопични кожни состојби.Pyunkang Yul производите се направени врз основа на идејата за „минималистичка убавина“.  Содржат минимален број на

 Веќе не сте почетници, основната хидратација ви е дел од секојдневиетo. Сакате посериозна хидратација на лицето, но воедно сакате рутината да не ви одземе премногу време.Оваа рутина е практично основната хидратација со дополнителен чекор кој лесно ќе го инкорпорирате во

Повеќето од нас знаат колку е важно да се користи заштитен фактор во текот на летото за да се избегнат изгореници и оштетувања на кожата, но ставањето заштитен фактор треба всушност да е превентивна  нега  во текот на целата година.За

  Веќе се чувствувате подготвени за посериозна рутина која покрај хидратација ќе ви овозможи и дополнителни придобивки со состојки кои се ваш сојузник против времето.Рутината за основна антиејџ нега е рутина од 5 чекори во која покрај производите за хидратација и

 Рутината за напредна антиејџ нега е рутина од повеќе чекори во која покрај производите за хидратација и наутро и навечер се вклучени и производи со активни состојки за борба со слободните радикали (антиоксиданси), но и производи за ексфолијација во различни

 Доколку почнувате со нега на лице во повеќе чекори, има неколку основни правила кои треба да ги знаете и кои ќе ви помогнат да ја користите комплетната нега за лице без иритации, а воедно да извлечете максимум придобивки.Тестирање на нови

 Дали е редоследот важен и во ноќната рутина? Апсолутно да! Ако сакате да ги искористите максимално придобивките на секој од производите, нели. Редоследот по кој ги ставате производите е важен и ќе ви помогне полесно да поставите рутина и да

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password