врв

TEAM BEAUTYHUB е платформа преку која нашите лојални купувачи ќе може да користат одлични придобивки при купувањето на www.beautyhub.mk.

 

Со секоја ваша нарачка ќе имате можност да добиете одлични попусти кои ќе можете да ги искористите при наредното купување на производи од BeautyHub. Зависно од нарачката, вие на вашата мејл адреса ќе добиете уникатен код за попуст за 20%, 25% или пак 30% попуст, односно поточно:

 

  • За нарачка над 2500 ден. ќе добиете код за 20% попуст за следната нарачка
  • За нарачка над 3500 ден. ќе добиете код за 25% попуст за следната нарачка
  • За нарачка над 5500 ден. ќе добиете код за 30% попуст за следната нарачка

Истите придобивки ќе ги имате со секоја наредна нарачка, а воедно нема да имате никакво ограничување во однос на бројот на нарачките. Кодот кој ќе го добиете на вашата мејл адреса ќе можете да го искористите во рок од 60 дена од денот на нарачка. Истиот може да се искористи само еднаш од страна на едно лице. Кодовите за попуст не важат за производи кои во дадениот момент на нашиот сајт се со веќе намалени цени. Кодот за попуст ќе го добиете на вашата мејл адреса веднаш штом вашата нарачака ќе биде завршена.

 

GO TEAM BEAUTYHUB ♡

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password