врв

TEAM BEAUTYHUB е платформа преку која нашите лојални купувачи ќе може да користат одлични придобивки при купувањето на www.beautyhub.mk. Со секоја ваша нарачка ќе имате можност да добиете одлични попусти кои ќе можете да ги искористите при наредното купување на производи

Доколку вашата кожа често лошо реагира на нови производи и најчесто користите производи кои немаат хемикали и парфеми поради стравот дека ќе имате лоша реакција, тогаш вие најверојатно имате сензитивна кожа. Сензитивната кожа е најчесто црвена и иритирана, чеша, пецка или

Вообичаено, во текот на зимата поради ниските температури, кожата станува погруба и посува, што е сосема нормално и им се случува на повеќето. Но доколку вашата кожа е релативно груба и сува преку целата година, многу е веројатно дека вие

Масната кожа најчесто има доста масен сјај, на целото лице и тоа во текот на целата година без разлика на температурата надвор. Ако ова е случајот со вашата кожа, тогаш, најверојатно вие имате масна кожа. Кожата природно почнува да лачи

 Доколку не можете точно да определите каква кожа имате бидејќи таа има одлики на скоро сите типови на кожа, тогаш најверојато имате комбинирана кожа. Комбинираната кожа значи дека вие имате различен тип на кожа на различни делови од лицето. Генерално, најчестиот

 Нормалната кожа е светиот грал. Таа е нахранета, хидрирана и сјајна. Нема знаци на прекумерна маснотија, ниту пак сувост, ниту пак се исфрла лесно. Овој тип на кожа е најпосакуван и е она кон кое сите се стремат. Доколку имате нормална

Нега на лице за различни луѓе има различно значење. Но, добра нега, која ќе ни обезбеди убаво, негувано и хидрирано лице, која ќе го нагласи она што го носиме во себе, вклучува повеќе чекори, кои реално, понекогаш може да бидат

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password