врв

Иако секоја една состојка и секој еден производ поединечно си има своја функција и придобивки, сепак, има некои комбинации на состојки и производи кои овозможуваат поголеми и посериозни придобивки при решавањето на одредени проблеми. Кога кожната бариера не ви е во

Веќе знаете дека заштитен фактор секој ден е еден од задолжителните чекори кој ќе ви овозможи многу придобивки. Но, како да го извлечете максимумот, а и нешто плус од вашиот заштитен фактор? Искомбинирајте го со Витамин Ц. Оваа комбинација ќе ви овозможи

Сакате да го успорите стареењето, но да не ја иритирате кожата во процесот? Тоа е прилично лесно во суштина, доколку следите неколку едноставни, но ефикасни совети за нега. Задолжително користете антиоксиданс Пред сѐ, задолжително користете антиоксиданс кој ќе ви ја заштити кожата и

Еден од трендовите во корејската козметика е користењето на производи со ферментирани состојки. Овој тренд веќе е и светски, но е особено присутен во K-beauty производите и тоа со причина. Ферментираните состојки начелно овозможуваат многу поинтензивни резултати кога се зборува

Ексфолијацијата е важен дел од рутината за нега на лице, без разлика дали целта се чисти пори или пак забрзана регенерација на кожата. Но, кога се работи за нега на лице, повеќе не е подобро. Има неколку начини на кои

 Почнувате со редовна нега на лице и сакате да направите основна рутина, но не знаете од каде да почнете. Наша препорака е да почнете од наједноставната рутина од само 3 основни чекори која ќе ви обезбеди основна хидратација. Правењето рутина за

 Веќе не сте почетници, основната хидратација ви е дел од секојдневиетo. Сакате посериозна хидратација на лицето, но воедно сакате рутината да не ви одземе премногу време.Оваа рутина е практично основната хидратација со дополнителен чекор кој лесно ќе го инкорпорирате во

  Веќе се чувствувате подготвени за посериозна рутина која покрај хидратација ќе ви овозможи и дополнителни придобивки со состојки кои се ваш сојузник против времето.Рутината за основна антиејџ нега е рутина од 5 чекори во која покрај производите за хидратација и

 Рутината за напредна антиејџ нега е рутина од повеќе чекори во која покрај производите за хидратација и наутро и навечер се вклучени и производи со активни состојки за борба со слободните радикали (антиоксиданси), но и производи за ексфолијација во различни

 Доколку почнувате со нега на лице во повеќе чекори, има неколку основни правила кои треба да ги знаете и кои ќе ви помогнат да ја користите комплетната нега за лице без иритации, а воедно да извлечете максимум придобивки.Тестирање на нови

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password